Som ni såg i onsdags hade jag det fina blå Order of the Garter från A-England på naglarna under de gula prickarna. Tänkte att ni skulle få ett eget inlägg med bara det blå, för det förtjänar det!

Detta är tre lager på bilderna. Det är inget topplack här heller, så det kan se blankare ut än detta. Mycket lättlackat och otroligt tjusigt där det ljusblåa skimret är så fint! Jag gillar verkligen alla A-Englandlack, så himla bra formula! Jag såg att en av mina kunder fått smurfiga fingrar av detta, men jag hade inga problem alls att ta bort det. Nästan så det neutraliserade mina gula naglar en aning, hehe…

Även detta finns i shoppen och det är också FRI FRAKT! just nu!

 

 

  1. Om det neutraliserade dina gula naglar måste jag nog prova detta snarast! Jag skulle prova mitt nya fina OPI Don’t touch my Tutu, men konstaterade att det inte såg klokt ut när mina missfärgade naglar sken igenom!

    Order of the Garter är i alla fall en superfin blå nyans.

  2. Jättefin blå! Jag har en blå period detta året och detta ser definitivt nagelvärdigt ut! Just nu har jag precis lagt på BB Couture ”Junk in the trunk” som jag köpte från överskotsshoppen sist, också en fin blå om än inte med samma djup.

Comments are closed.