chirality-apollonia-5

Holofredag!!! Härligt med denna fredagstradition, ni besöker väl Kerstin för fler underbara holomanikyrer?

Synd att jag inte kunde swatcha detta igår, då lös solen här över Norrköping. Så mycket att jag tom blev besvärad av den när jag körde, snacka om lyxproblem! Som sagt, hade jag kunnat hade jag velat se denna i sol, får visa den igen senare i sommar. Nu fick det duga med blixt och lampljus, framförallt i lampljuset syns regnbågarna riktigt bra.

Detta är alltså Chirality – Apollonia. Chirality är nog ett indiemärke skulle jag tro, du hittar en webshop här om du är nyfiken där de kostar $7. Detta har jag fått genom ett byte, så har ingen aning om vart det kommer ifrån. Ett lager räckte faktiskt, det var väldigt bra pigmenterat och något flödigt. Ganska tjock formula också, tack och lov skulle jag vilja säga! Just när jag satt i soffan med flaskan öppen kom Deshi hoppande och välte flaskan! Som sagt, tjock formula som inte rann ut.

Det är riktigt fina regnbågar i detta och jag gillar grundfärgen också, en lila nyans som går mot jeansblått. Tjusigt!

chirality-apollonia-6chirality-apollonia-7chirality-apollonia-4chirality-apollonia-3chirality-apollonia-2chirality-apollonia-1

Det här är inlägg 3 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Jag gillade verkligen färgen på det här lacket. Jag äger själv inga Chirality men jag tycke verkligen om märket och du har helt rätt, det är ett indiemärke. Skapat av Amanda efter att hon fick ett cancerbesked och behövde komma på ett sätt att tjäna extra pengar till sina behandlingar. Nu är hon friskförklarad om jag inte minns fel men nagellacksmärket lever kvar ändå.

Comments are closed.