tis-1604-1

Hemma på lunch hos mina söta kissar! Idag är det Wendys 20e födelsedag, det känns väldigt jobbigt och ledsamt. Vi saknar henne mycket fortfarande. Men det var skönt att komma hem och få krama på Uchi & Deshi, livet går vidare och jag hoppas de kommer bli lika gosiga som Wendy var.

Imorse regnade det och jag brydde mig därför inte om att sminka mig med ögonskuggor utan tog bara en svart kajal. Så idag tänkte jag istället visa er mejken jag hade i tisdags när Folkbladet var här och intervjuade mig. Jag vet inte när den kommer, lägger upp den här då. Den handlar om depressioner och antidepp, att det skrivs ut mediciner istället för att erbjuda samtalsterapi osv. Jag ger min syn på det hela helt enkelt.

Jag har använt deadly på hela ögonlocken, samt Vanilla Sky i den inre ögonvrån. Enkelt och snyggt för en fotografering där man vill se bra ut men inte utspökad =)

Detta läggs ju ut lite senare i eftermiddag men nu på lunchen har det åtminstone slutat regna. Bara att köra på!

tis-1604-3tis-1604-2

Produktlista

Hud
Primer: Clinique Pore Minimizer
Foundation: Benefit Oxygene Now
Rouge: H&M Blush – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly. TINte – Vanilla Sky.
Mascara: Clinique High Impact Waterproof Mascara
Eyeliner: BareMinerals Around the Clock – 8pm
Ögonbryn: Clinique Eyebrow

Läppar: Clinique Chubby Stick Intense – Heftiest Hibiscus

Attityd: nervös

 

Comments are closed.