son-1702-3

Det är söndag. Yay! Ingen vilodag här inte, förutom detta inlägg ska jag städa lite och eventuellt städa lite mer. Typ rensa i badrumsskåpet… Jag lovar inget, men det kan hända!

Men idag kände jag mig lite allmänt inspirationslös, så jag tänkte att jag kör på en gammal idé som jag inte haft tid att genomföra. Nämligen att visa skillnaden med eller utan smink! Jag anser själv att det blir en enorm skillnad med smink, inte bara hudfärgen som blir jämnare men också lyft av ögat och kindbenen. Ibland när jag ser mig i spegeln utan smink känner jag inte igen mig själv! Den bild jag har av mig själv är den som jag förmedlar här på bloggen, det är så jag ser mig själv i huvudet.

Men alltså, här har jag sminkat högra sidan av ansiktet och lämnat den vänstra. Jag är så ohemulsk torr just nu, när jag skrivit klart detta ska jag tvätta av mig och köra en ordentlig skrubb och mask! Gah!

Jag gjorde en favorit som alltid, en brun sotning med Deadly. Ovanpå den Ripe Plum från Lily Lolo, en helt fantatisk duochrom mineralskugga. Så otroligt fin är den! Läppstiftet heter Plum Shine, står faktiskt inte tillverkare på stiftet men kan vara vad som helst. Revlon? Maybelline? Vet faktiskt inte och jag känner inte igen den heller. Knasigt.

Nå, vad tycker ni? Vilken sida är bäst?

son-1702-1son-1702-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: H&M rouge – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly. Lily Lolo Mineral Shadow – Ripe Plum.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Ögonbryn: Make Up Store Microshadow – Deadly
Kajal: BareMinerals Round The Clock Eyeliner – 8PM
Kajal vattenlinjen: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: Plum Shine. Lancôme Juicy Tubes – Lychee.

Det här är inlägg 26 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Där ser man vilken skillnad ögonmakeup kan göra! Hade jag haft så fin hy som dej så hade jag minsann inte stått och kladdat med mängder av underlag på morgonen som jag gör nu, din hudton är så jämn!

Comments are closed.