Idag fyller Uchi & Deshi 1 år! För ett år sedan var de två små vita skrynkliga råttliknande kattungar, nyss kletiga och pipiga rakt från sin mammas livmoder. Nu är de ett år gamla, väger 5,2 respektive 4,6 kg och byter sin vinterpäls för första gången. Vi vet tyvärr ingenting om deras uppfödare eller föräldrar, vi har ju ingen stamtavla ens för dem så de kan ju lika gärna vara ett resultat av inavel eller olaglig avel…

Men, vi har haft dem i tre månader nu och trots lite trotsålder och tjurigheter blir de mer och mer fästa vid oss! De är inga knäkatter direkt som Wendy var, men de närmar sig. När de är 19 år kanske de också tillbringar all sin tid med oss i knät! =)

Nåja, HURRA för Uchi! Hurra för Deshi!! Må ni fira massor med födelsedagar i massor med år till!

Bilderna är rätt roliga… De är riktigt tunga och är inte förtjusta i att bli burna – speciellt inte tillsammans! Medan Deshi håller på och ålar sig och krånglar är Uchi helt nollställd. Precis samma ansiktsuttryck hela tiden, sur! Jag ser ju glad ut iaf!

uchideshi-27uchideshi-26

  1. Grattis Uchi och Deshi, goa birmabrorsorna! <3 Härligt med katter med lite tyngd i! Mycket att gosa med :-)

    Mina birmor är inte heller direkt några knäkatter, och är inte heller överförtjusta i att bli burna. Men det gör inte så mycket, de älskar att krypa upp riktigt riktigt nära när man ligger i sängen eller sitter i soffan.

Comments are closed.