uchi-x-1

Idag fyller mina älskade pojkar tre år! Tänka sig vad tiden går, de var ju 9 månader när vi fick dem 13e januari 2013. Mina sötkorvar…

Bilderna är lite blandade från olika tillfällen från januari till nu. Fotar dem inte mycket alls nu, blir ju mer på Soto förstås. De har förresten verkligen accepterat henne, de busar och leker med henne och tar även hand om hennes huvudputsning. Dock slåss Soto och Deshi mer och mer, blir hon könsmogen snart (hennes mamma Vanilj löpte första gången vid 5 månader) så kommer bråken eskalera. Bråken handlar förstås om rang, Soto kommer ju vinna den kampen vartefter men just nu är hon för liten. Är mer rädd att han ska skada henne…

Så, kan bli lite kaos här ibland minst sagt!

deshi-x-1deshi-x-2deshi-x-3uchi-x-2deshi-x-4deshi-x-5deshi-x-6deshi-x-8deshi-x-7uchi-x-3uchi-x-4

  1. Dom är ju så fina men sötast är ju Soto, för alla bebisar vinner ju i skönhetstävlingar..väl
    Men på andra plats tror jag Anders som tomte på bild 8 vinner haha…kul bild

Comments are closed.