Ni får ursäkta att denna vecka blev så fylld av kattbilder! De har varit lite extra underbara de här dagarna när jag varit ensam hemma (förutom bajsattacken på mattan…). Först en bild på Uchi som nog är min mest gillade någonsin på Instagram samt en väldigt fin bild på Deshi och Anders. Kärlek :)

Väntar på att följare ska hoppa av… ;-) Holofredag kommer senare i eftermiddag!

imageimage

  1. Det kan aldrig bli för mycket kattbilder! Inte för min del iallafall :-)

    Förstår att bajsattacken inte var så rolig för er, du får ursäkta men oj vad jag skrattade när jag läste! Katter alltså, de kan verkligen hitta på saker och visa vad de tycker. Vill de gå på en speciell toalåda så vill de ;-)

    Är Deshi husses katt? Har de olika favoritmänniskor?

    • @Lilla E, Bra det :) De är mina sötnosar även om de råkar ut för en olycka ibland. Förstår att du skrattade, hade nog jag också gjort om det varit du som berättade det ;-)

      Ja Deshi är husses katt och Uchi min. Bara jag som får kamma Uchi tex, hans absoluta favoritaktivitet i livet :)

Comments are closed.