bbcouture-moonovermanhattan-3

Så var det 1a april, annandag påsk och måndag! Jag vet inte vilken dag av dem jag ska glädjas åt idag, inte att det är måndag iaf så den kan vi ju stryka direkt! ;-) Jag har inga skämt åt er heller, är dålig på att luras så det hoppar jag också över. Annandag påsk då? Vad gör man då? Förutom svär över att det inte kommer någon morgontidning?

Nåja, måndagar innebär åtminstone att det är Blå Måndag! Ni besöker väl Lindas Nailorama för fler snygga blå manikyrer? Har inte riktigt koll på vilka lack som är testade och inte just nu, så fick gå till Helmer-arkivet och leta fram en gammal goding. Det blev underbara BB Couture Moon Over Manhattan! Jag verkligen älskar den här nyansen av blått, nästan turkos, skimmer och så lite dammig känsla i den.

Som ni ser på bilderna var den perfekt att måla med dessutom. Helt perfekta kanter och inget rinn och kladd. Mycket nöjd med min manikyr!  Två lager lack och ett lager topplack. Det är lite trist att så få av mina kunder beställde BB Couture nu sist, de har så många otroligt vackra lack. Vet inte om ni är mätta på dem eller bara inte orkar bry er? Personligen kan jag inte förstå hur man kan välja en OPI framför BBC, men det är ju bara jag…

Perfekt torktid, perfekt lack. Hoppas ni gillar bilderna och katthåren! =)

bbcouture-moonovermanhattan-5bbcouture-moonovermanhattan-4  bbcouture-moonovermanhattan-2bbcouture-moonovermanhattan-1

 

  1. Jättefint, skimret gör sig verkligen bra ihop med den turkosa färgen. Katthår ja, det finns med på många av mina bilder med och det är sällan jag upptäcker det förrän jag får upp bilderna i datorn :P

Comments are closed.