nailpatternboldness-flippingouthard-1

Hej hallå! Välkomna till veckans Gröna Onsdag! Vad sägs om att längta till grönskande ängar, fräscha gräsmattor och läskande limedrinkar? Ja jag pratar om den sköna gröna nyansen såklart! Du är väl med i dag? Lägg till dig nedan via inLinkz vetja.

Idag visar jag ett lack som legat länge i mina lådor, köpte den av Malin för kanske 2 år sedan. Nail Pattern Boldness – Flipping Out Hard är en dupe-ish av Foam som var väldigt poppis för några år sedan. Denna känns glesare och mer gul, du ser på närbilden att den har mer gult i sig. Jag lade denna över gröna Depend Treehouse Haven, hade jag lagt den över beige hade den kanske varit mer gul än grön.

2 lager och ett lager topplack, lade till två lager till senare och då blev det lite bättre. Gillar inte strukturlack direkt. Satt i nästan en hel vecka innan de började falla av. Mina naglar är förresten i princip återställda nu. Bra längd på dem, även om jag inte gillar formen på pekfingret. Ringfingret är inte heller helt i rätt längd.

You like?

nailpatternboldness-flippingouthard-2nailpatternboldness-flippingouthard-3nailpatternboldness-flippingouthard-4nailpatternboldness-flippingouthard-5


    • Vad roligt att du tycker det! Jag visar sällan glitter för det är så meckigt, men visst är det fint! Ser fram emot nästa vecka! =)

  1. Foam alltså. Den ville jag verkligen ha men den var alltid slutsåld så jag gav upp. Nu känner jag inte alls samma habegär. Flipping Out Hard är ju ett kul lack men som skönt är så känner jag inte att jag behöver det. :) Jag visar ett Catherine Arley idag.

Comments are closed.