nfuoh-125-1

NfuOh-veckan här på Vacker & Underbar fortsätter, men tiden för beställning av NfuOh via Nailmail håller på att rinna ut! Vill du ha ett lack du suktat efter eller Aqua Base bör du passa på nu, sista gången vi har NfuOh på Nailmail. Beställ i vår shop, det är inget bindande medlemskap!

Idag denna soliga lördag vill jag visa er ett mycket vackert lack som påminner i nyansen om det jag hade med i Grön Onsdag, detta är dock skimmervarianten av det. Nummer 125 är olivgrönt med skimmer som går i brunt, vilket ger ett otroligt djup till lacket. Jag har tre lager här på det här bilderna och på egen hand, men läggs det ovanpå ett annat lack som svart eller vad det nu kan vara, blir effekten en helt annan. Mycket vackert och jag älskar guldigheten också.

Tre lager alltså, men torkade snabbt och var lätt att måla med. Ni ser ju själva att jag har fina kanter, inget uppfix där inte. Lite randigt blir det ju eftersom det är ett skimmerlack, men är man försiktig vid applicering är det inga större problem.

Vad tycker du om det här?

nfuoh-125-2nfuoh-125-3nfuoh-125-4nfuoh-125-5

 

English: NfuOh 125 is a pretty olive green shimmer, 3 layers and perfect application. A very nice color and I love the depth of it.

Comments are closed.