Det får bli ett kort inlägg detta, har fortfarande grym nackspärr och borde väl inte sitta här då antar jag.

Jag tänkte visa er en jämförelse mellan de tre skuggor jag har i min ägo som alla påminner om Mac Club. Jag pratar alltså om Too Faced – Label Whore och Lily Lolos – Ripe Plum.

skuggor-dupes-2skuggor-dupes

Ni ser på bilderna ovan hur de ser ut, på handen i solljus (där penseln tyvärr var kontaminerad vid Ripe Plum) och den på armen är tagen med blixt. De är både olika och lika, Too Faced är riktigt lik Club men är lite mer grovkorning. Ripe Plum är ju ett pigment och går också i mycket mer i rött än de andra. De slår mer i brunt och turkos. Mest förvånad är jag över Club, den fick jag inte alls fram i mina swatchar. Jag har använt Face Dignity idag som bas, den är ju lite skimrig och lyfter fram skimret i skuggorna också.

Nåja, jag gillar dem allihopa och de är alla lika dåliga i hållbarhet på ögonlocket.

 

  1. Andrea / Tasty Tips Blog

    hahaha ”alla lika dåliga” :P
    Jag har Label Whore och gillar’n, men har inte den även lite större glitter i sig som inte Club har?
    Jag har även en himla bra singelskugga från MUA som är väldigt lik, prisvärd!

Comments are closed.