opoola-11-806-1

unitedingreen-logoVarmt välkomna till United in Green! 7 dagar där vi ska frossa i gröna manikyrer och mejker – allt för att öka uppmärksamheten kring depressioner.

Oktober är ju starkt förknippat med Rosa Bandet och Bröstcancerfondens kampanjer som färgar minsta pryl rosa. Naturligtvis är även detta mycket viktigt, cancer drabbar ju så många fler än bara den kvinnan som har diagnos. Studier visar att även de anhöriga drabbas hårt av en cancerdiagnos med just – du gissade det – psykisk ohälsa, där depression är en del. Under v 43 kommer Helena på Lacky Corner hålla i United in Pink, men den här veckan är det United in Green som gäller.

Depression är en smygande sjukdom av varierande grad, från lätt nedstämdhet till fullständig apati och slocknad livsglöd. Det finns olika orsaker som ska behandlas på olika sätt. Tyvärr är sjukvården benägna att ge medicin lite för ofta, och tyvärr vanligt att inte ge de så viktiga terapeutiska samtalen. Personligen är jag inte längre drabbad, vare sig av för låga serotoninnivåer pga mina låga sköldkörtelvärden eller pga trauma. Men det finns alltid en risk att falla tillbaka i psykisk ohälsa – för oss alla.

Varmt välkomna iaf! Länkar till inLinkz finns nedan om du vill ha den på din egen blogg, du kan också bara lägga till ditt inlägg i min inLinkz.

Jag vill iaf visa ett helt underbart lack jag köpte på Cypern, Opoola – 11, eller heter det 11 806? Vem vet, ljuvligt är det iaf! En härlig skogsgrön nyans med guldigt skimmer, påminner en del om La Girl-lacken eller nåt från Isadora. Riktigt härligt!

Här är det tre lager tror jag, mycket bra men skir formula. Ni ser att det är lite vnl fortfarande men väldigt lätt att få snygga kanter. Älskar det!

Vad tycker du om detta?

opoola-11-806-2opoola-11-806-3opoola-11-806-4opoola-11-806-5opoola-11-806-6

Koder, ladda ner textfilen nedan!
→ InLinkz till samtliga dagar för United in Green
→ Koden för idag måndag

 

[inlinkz_linkup id=450855 mode=1]

  1. Härlig guldig grön du visar idag. Tänk om jag köpt det när jag var där sist( -83:) Även härligt med en grön vecka igen, ska försöka vara med dom flesta dagar.

  2. Jättebra Karin att du ordnar den här temaveckan i år igen! Ska försöka vara med några fler dagar, men det blir nog inte alla.

  3. Jättefint lack! Hoppas att den ger dig lite extra sommarkänsla också :)
    Hoppas det blir många bidrag i veckan även om jag själv inte kommer hinna vara med så mycket som jag önskar.

Comments are closed.