depend-353-346-348-354-347-1

Känner mig rätt ensam och ledsen idag. Typiskt att man skulle få en riktigt elak och cynisk kommentar när man är ensam hemma och ingen att krama? Anders är i Växjö och katterna straffar mig tydligen för att han inte är hemma. Inget kul alls. Men, MATA INTE TROLLEN! heter det ju, så du Cissi – försvinn från min blogg med dina onda energier!

Japp, för att muntra upp mig gjorde jag en skittle med Depends vårlack! Jag känner lite att jag inte hinner med att testa alla fina lack jag har hemma, pressprover och sådana jag köpt själv. Är det inte blå måndag är det grön onsdag eller holofredag, jag hinner inte lacka om oftare och jag känner mig ibland lite bedrövad över att jag inte heller hinner njuta av det lack jag har på naglarna. Så därför bestämde jag mig för att göra en skittle så jag kan visa fem av Depends fina vårlack på en gång!

Här har vi alltså blålila 353 på tummen. Fuschiarosa 346 på pekfingret. Oranga 348 på långfingret, som jag inte tycker är sådär lysande på riktigt som på bild. Lavendellila 354 på ringfingret och dassigt rosa 347 på lillfingret. 347 är den jag tycker minst om, den är sämst pigmenterad dessutom. Dom tre första gillar jag däremot, de är nyanser i min smak =)

Vad tycker ni om skittles? Barnsligt eller snyggt?

depend-353-346-348-354-347-2depend-353-346-348-354-347-3

 

Här ligger lacken i omvänd ordning mot rubriken. 347-354-348-346-353.

depend-353-346-348-354-347-4depend-353-346-348-354-347-5

Det här är inlägg 32 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

 1. Hek Karin Typiskt att komentarerna är negativa och elaka, men nu är det slut på att skydda dessa energi tjuvar, för det är det man gör när man ”INTE publiserar deras komentarer, häng ut dom gärna med en egen komentar, visa skitpratarna, det är som mobbare, -vad är de, har någon varit elak ?
  Nä det är inget! men nu ska vi sluta delita deras nätmobbing visa det sjuka i deras komentarer
  Jag är ensam i dag också Familjen är just i Norköping/Linköping på Närcon Vinter Manga konvent

 2. Vad tråkigt med elaka kommentarer, sånt är bara onödigt. Man får försöka att inte ta åt sig.
  Jag tycker att skittles är roliga om färgerna går ihop som de gör här :)

 3. Usch så tråkigt med såna kommentarer :( jag gillar det fushia rosa och det lavendel lila bäst av dessa :) tycker det är en lite rolig manikyr som man blir glad av dessa skittle :)

 4. Barnsligt snyggt! Den mes-rosa gör sig fint bredvid den lila men kan tänka mig att den är trist på egen hand. Jag har det blåa, fushia-rosa och lila, och det är även dem jag gillar bäst. Trist med elaka kommentarer men du förgyller för oss andra med ett så färgglatt inlägg!

 5. Du är bäst Karin, glöm inte det!
  Jag är sugen på att göra en riktigt pastellig skittle. Tänk typ godishalsband! Skittles kan vara snyggt om de blir gjorda på rätt sätt. Som din! Annars kan det se lite.. Eh. Knäppt ut?

 6. vilka härliga vårfärger och jag tycker det är jättefint att ha olika färger (skittle? aldrig hört det ordet), ser så godis-vår-mysigt ut typ :P
  du får ursäkta om du tycker jag lägger mig i men har svårt att vara tyst ibland :D läste kommentarerna och förstår inte riktigt hur man tänker när man skriver på det sättet…kan man inte bli sårad av någon man inte känner?! märkligt… allt kan uttryckas på olika sätt och om man nu undrar saker eller vill ge råd så kan det väl vara bra att vara lite ödmjuk?!
  vet hur lätt det är att dras ner i mörker… hoppas katterna kommer fram snart!

 7. Ja jag tycker det är barnsligt, OCH helsnyggt! ;) Kom ihåg att du alltid kan få en virtuell kram av dina läsare här som gillar dig. Kram!

Comments are closed.