tors-2102-1

Jag. är. så. trött! Har ändå sovit gott inatt, men kanske inte tillräckligt eller bra nog. Vad vet jag, trött är jag iaf och jag är trött på att vara trött!

Nå, dagens mejk blev en grön sotning med pigment från M*A*D! Pigmentet är tealgrönt typ, alltså inte helt grönt men inte heller blått och heter Be Kind. Ja det är ju lätt att säga om man är ett pigment! Över det har jag ruttna plommon, dvs Ripe Plum från Lily Lolo. Blev en spännande effekt på det tycker jag! Om det är något i penselväg jag borde ha mer av är det rejäla suddborstar, de är ju helt underbara! Älskar.

Nåja, förhoppningsvis är jag hemma tidigt ikväll då jag tack vare sportlovet inte har så många stopp. Jag hoppas därför hinna med ett inlägg till ikväll (om nånting odefinierbart just nu… Ge förslag!?!!?!?!?!?!)

Visst är Uchi söt? =)

tors-2102-3tors-2102-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: H&M Rouge – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: M*A*D Cosmetics – Be Kind. Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Ripe Plum.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals Round The Clock Eyeliner – 8PM
Ögonbryn: Clinique Eyebrow

Läppar: Clinique. Mac Lipgelee – Shaboom.

  1. Andrea / Tasty Tips Blog

    Gud så snyggt det blev!
    Asch, nu såg jag ju det här mitt i natten, men skulle gärna se swatches på lite skuggor från typ Meow?
    Även mer prat om foundations från Meow och Bare, minns jag fel i att du har det och inte skrivit så mkt?

Comments are closed.