Nåt som är läckert är riktigt svarta ögon. Kände för det idag när jag gick upp men orkade inte göra en hel sotning. Gjorde en ”Mona Sahlin”-mejk istället. ;)

Började med att grunda med UDPP för att det skulle fästa bättre. Därefter den svarta kajalen från Revlon som jag aldrig kommer sluta älska. Drog runt helt ögat men en ganska smal linje ändå. Drog även på de inre slemhinnorna för att det inte skulle bli en massa rosa. För att täta mot fransarna uppe och nere tog jag en smal pensel och använde den svarta skuggan från Face, Black, som jag brukar grunda med. Både uppe och nere för att dels sudda ut kajalen, men också svarta till det ordentligt. Vis av erfarenhet tog jag även svart eyeliner från Maybelline på den övre ögonraden. Fyllde även i ögonbrynen med BrowZings från Benefit.

Svart mascara, samma som igår, samt Deep Plum från Maybelline på läpparna. Jag vet att bilden på mig är grymt fjantig, men jag ville bjuda på ett snett leende iaf ;)

Comments are closed.