Jag hoppas ni gillar mina kattbilder? Jag försöker att inte spamma bloggen med dem, men ibland kan jag inte låta bli!

Först lite söta sovbilder på Uchi och Deshi (mest Uchi, jag vet! Men han är så söt, vill äta upp honom varenda gång jag ser honom!) och sedan lite lekbilder med Uchi. Han ger sig inte med den där stjärnan, har fått lyfta undan den nu eftersom den blev helt förstörd. Men visst är det sött när han luktar på Wendybilden? Tagen på hennes 19e födelsedag förresten…

deshi-23uchi-34uchi-35uchi-36uchi-37uchi-38

  1. De är underbart söta dina katter <3 Hittade din sida just på grund av dem :-)
    Känner likadant om mina två katter (som också är två birmapojkar). Kan bara inte låta bli att titta på dem hela tiden och ta tusen foton av dem och allt de gör. Katter är så underbara och så otroligt söta!!! Aldrig mer en dag i mitt liv utan katt (och då birma)!!

Comments are closed.