Ni vet ju min totala hängivenhet för torrshampon, den är total och livslång! Batiste är ett av de bästa märkena, men på sistone har jag mest använt ett billigare och mer lättillgängligt från Barnängen. Det doftar ju dock mest bomull. Batiste däremot… Dessutom är den godkänd med balsammetoden, så ingen tvekan där inte.

Här kommer två nyheter!

batiste-graffiti-paisley

Batiste torrshampo – Paisley och Graffiti

Batiste torrschampo fräschar upp håret mellan tvättarna genom att absorbera fett, smuts och rester av gamla hårprodukter. Batiste torrschampo fungerar också perfekt som stylingprodukt och ger alla hårtyper mer volym, fyllighet och glans. Nu till våren lanseras två helt nya produkter från Batiste.

Batiste Paisley

Batiste Paisley fräschar upp håret mellan tvättarna och har en fruktig doft. Paisley har toppnoter av äpple, grape och citrus. Mellannoter av jasmin, ros, äpple och hallon samt basnoter av vanilj, karamell och mysk.

Pris: 79 kr för 200ml

Batiste Graffiti

Batiste Graffiti fungerar på samma sätt som originalet. Den är lätta att applicera och ger håret ett ”nytvättat” utseende. Grafitti har toppnoter av grapefrukt, lime och svartvinbär. Mellannoter av jasmin och lilja samt basnoter av kokos, cederträ samt sandelträ.

Pris: 79 kr för 200ml

INCI: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Limonene, Butylphenyl, Methylpropional.

Comments are closed.