24 april, 2024

Trött…

Jag antar att det är nån typ av höstdepression på gång, även om jag älskar hösten av en massa anledningar. Men jag är trött, less och fullständigt omotiverad till det mesta just nu.

Jobbet går dåligt, jag är mätt på att sälja och skulle hellre mocka hästskit åt flodhästar (deras svans roterar när de skiter, så alltså bajs överallt. heh…). Jag är trött på att pendla till Linköping och komma hem kl 22. Trött på att gå upp vid 10 och vara trött oavsett hur länge jag sovit och sedan inte hinna med nåt mer på hela dagen.

Ekonomin går förvisso bättre men än går det åt skogen. Hyran är inte betald än tex och Anders a-kassa krånglar. Ååååååångest! Kommer inte kunna bjuda på nånting på vår fest på lördag, sorry people!

Dessutom undrar jag vad tusan jag bloggar för. Knappt ingen som kommenterar, i snitt är det 4-5 kommentarer per inlägg, ganska trist faktiskt. Har några trogna sötnosar som dock alltid skriver, tack för det *kram!!*!! Men bloggen är rätt trist också, så jag är inte så förvånad egentligen. Det är dessutom mitt eget fel, eftersom jag själv aldrig kommenterar eller länkar till andra. Men hur skulle jag kunna orka det när jag knappt orkar ta mig mellan sängen, soffan och toa just nu? Bara ännu en grej som får mig att känna mig värdelös och misslyckad.

Jag kanske borde sjukskriva mig för utbrändhet. Ska vi rösta om saken?

16 tankar på “Trött…

  1. Jag är en trogen läsare och läser din blogg lika ofta som de andras på Pret-ty. Med det sagt kan jag meddela att några kommentarer blir det väldigt sällan, eftersom närmare 30 kommentarer är lite mycket för mig. Gillar rättvisa.

    Några få ”känner” jag bättre och de kanske får några någon gång.

    Men jag vill iallafall säga att jag ALLTID läser din blogg och skulle bli väldigt ledsen om den försvann :-( Jag tycker den är intressant och gillar dina ögon, samt Anders gästspel som jag kommenterat någon gång. Puss och kram!

  2. Efwa: Tack! Jag läser också alla bloggar på Pret-ty och är dålig på att kommentera själv – så jag förstår hur du resonerar. Jag vet att jag inte ska gnälla eftersom jag själv inte gör det, men det är bara så typiskt att jag inte ens här lyckas liksom….

  3. Digger bloggen din! Leser den hver dag.
    Jeg har fått inspirasjon til hårsveis og for ikke å snakke om lilla sminkning her på bloggen din. Er alltid spent på din dagens sminkning:)
    Er du sliten så ta noen uker hjemme, det er sikkert bra! Noen ganger kan det være ok å gi litt f.
    Klem:)

  4. Snuttan! Din blogg rockar fett! Älskar dina vackra ögon prydda med olika färger och dina jordnära opretantiösa inlägg, vem bryr sig om kvantitet av läsare, är det eg. så viktigt???

    Så som jag ser det så är det viktigare att vara sig själv o nå ut till de som verkligen är dina (och andras) trogna läsare.

    Det är viktigast att vara sann mot sig själv och vara genuin, och det är du!

    Keep up the good work, jag tittar in hos dig minst en gång om dagen o vill gärna fortsätta med det :)

    Om du känner dig lite nere nu skulle jag rekommendera lite rosenrot nu i början av hösten kombinerat med att unna sig lite massage någon gång i månaden. Har du vägarna förbi stockholm får du ett bra pris hos mig om du vill ;)

    Ha en underbar kväll!

    Stor kram t

  5. Jag kollar också varje dag.
    Att du mår som du gör är inte konstigt alls.Du har varit med om flera stora kriser på senaste tiden.Att flytta tex ligger högt på ”krisskalan” och sedan det här med jobb och allt som du varit med om….Det finns en bra liten bok som heter ”Kris och utveckling”av Johan Cullberg,en klassiker och en lättläst så´n.
    Jag är ju ssk. med psyk.spec. och är intresserad av människor,gör dock samma misstag som alla andra.
    Läs boken fundera mera …det är helt naturligt att du är under isen,men se till att du kommer upp igen.Kram Viveka som ska flytta…….huuuuu

  6. Lucky: Va roligt! Kul att mina mejker inspirerar!
    Therese: tack så mycket! Ska bli Anders om mer massage *kram!*
    Viveka: Nej, det är nog inte så konstigt trots allt. Varit mycket strul med mina mediciner på sistone också, ett tag var min Levaxin helt slut. Dessutom äter jag ju sedan länge antidepp, jag har problem med ångest tyvärr…
    Ska ta och läsa den där boken, slår vad om att antingen mamma eller Anders har den, hehe!

    *kram på er och tack för stödet!!*

  7. Men vännen… Oj… Nu får jag dåligt samvete som inte kommenterar varje gång jag är inne och läser. Är det till tröst att veta att kommentarerna rasat på min blogg också? Otroligt få som kommenterar just nu, men jag vet inte varför. Bara häng kvar, kämpa på och det vänder!

    Hoppas det ekonomiska löser sig. Låter hemskt jobbigt. Och så att du får ett jobb som du trivs med. Gärna lite närmare. Förstår att du är helt slut.

    kram!!

  8. Kramar om och hoppas du känner dig piggare snart!! Jobbigt när orken tar slut och allt går emot den, men efter regn kommer sol får man försöka tänka. Du har en kanonblogg och verkar va en tjej med skinn på näsan, upp med mungiporna nu ;)

  9. Kram på dig först och främst! Hoppas du känner dig bättre snart! Blir så för många när hösten sätter in och mörkret tar över. Och du, jag läser här jätteofta, men är sämre på att kommentera! Läser så himla många bloggar och det blir så mycket att kommentera allt. Ville bara att du skulle veta att här är ett fan! :D

  10. *vinkar* läser också, men det känns som att det inte var längesedan jag upptäckte att man ens kunde kommentera ;) Har sett jättemånga fina, inspirerande ögon här, ska defintivt berätta det oftare!

    Hoppas det lättar snart. Kram!

  11. Jag läser alltid och brukar kommentera men det är inte alltid jag känner att jag har något att säga.

    Höstdepp är inget roligt. Skit jobbigt. Hoppas det blir bättre snart. Kram

  12. Ahhh NEJJE, du får inte försvinna från bloggen, jag läser den varje dag & tycker du är helt grym! Men jag är helt med på din känsla, I´m the same….höstdeppig & känner mig allmänt neggig just nu…Massa stora kramar till dig

  13. Du skall ha klart för dig att du är helt underbar ! Vilken erfarenhet du har fått de här åren. I framtiden kommer du att vara glad för allt du varit med om. Allt kommer att gå så mycket lättare nu, när den ena biten efter den andra faller på plats. Ta vara på dom små ögonblicken i vardagen, sug i dig allt berör du fått här och nu. Kramis
    btw – jag har inte boken.

  14. Oj, den satt mitt i prick. Jag läser ju också din blogg men är dålig på att kommentera, lovar att lämna fler kommentarer i fortsättningen.
    Du behöver inte oroa dig för att du inte har något att bjuda på på lördag, det är ju inte därför vi kommer.
    Ses på lördag!

  15. 4-5 kommentarer i snitt.. jag skulle vara glad om jag hade det.. :) Allt är relativt.

    Det är tråkigt att höra att det inte är något vidare nu men det blir ju alltid bättre.

  16. Nej nej, inte sjukskrivning! Jag måste ju läsa roliga sminkbloggar som den här för att inte bli utbränd o sjukskriven =)
    Jag tycker att din blogg och dina sminkningar är toppen! (Och Sandgatan-bloggen, jag fantiserar om en finare lägenhet till mig o sambon.) Hoppas att det ekonomiska o jobbsituationen ordnar upp sig för dig snart!
    jag läser varje dag o lovar att bli bättre på att kommentera!!

Kommentarer är stängda.