28 april, 2024

Skönhetsprodukter från TV-shop

Vad tycker vi egentligen om alla dessa olika skönhetsprodukter som säljs via TV-shop, många med en supermodell bakom. Tex In An Instant med Heidi Klum, Meaningful Beauty med Cindy Crawford eller Sheer Cover med Alyssa Milano och Proactiv Skin Solution med Jessica Simpson. Det finns hur många olika varianter som helst, alla med hänförda kvinnor i publiken som tidigare aldrig visade sig utan smink för sina makar. Jag månde ha hudproblem, men jag skulle aldrig skämmas för det inför min man och jag hoppas att ni inte heller gör det!

Varje gång jag ser program som TV-shop (vilket inte är ofta ska tilläggas!) blir jag naturligtvis nyfiken, men samtidigt skulle jag vilja att Råd och Rön eller nån annan instans skulle testa dessa produkter och komma med ett utlåtande. Jag menar, ok att Heidi Klum har tagit hand om sin hud på ett professionellt sätt i många år, men hon har också bra gener. Hennes hud bryter ut om hon stressar kanske, min är alltid finnig.

Men nu har jag ju nämnt en massa produkter, låt oss berätta lite kort vad det är för något.

Sheer Cover
Detta är ännu ett av alla dessa mineralfoundations som numera finns på marknaden. Förutom foundation finns concealer, läppglans och borstar, och du kan tom prenumerera på Sheer Cover, så de aldrig tar slut där hemma. Ingenstans på tv-shop.se hittar jag någon information om innehållet, är inte det rätt dåligt?

”Detta lätta mineralpuder ger din hy ett naturligt vackert och jämnt utseende. Dessutom anpassar det sig till din hy och avleder ljuset från skönhetsfläckar som missfärgningar och rodnad. ”

Proactiv Clear Skin Program
Detta är kanske den mest kända produkten, som frontas av Jessica Simpson. Jag hade blivit mer impad av Cameron Diaz, men kanske har Jessica samma hudproblem?

”Proactiv Solution är ett effektivt hudvårdssystem som öppnar porerna, tar bort existerande finnar och blemmor och förhindrar att nya bildas. Den kombinerar effektiva bakteriehämmande ämnen med lindrande örtextrakt.”

Ja så står det på TV-shop iaf. Nu har jag ju hört att en del är väldigt nöjd med detta, frågan är bara om 10 miljoner kunder verkligen inte kan ha fel?

Meaningful Beauty
Frontas av Cindy Crawford som vid fyllda 40 är lika snygg och fräsch som vid 20, och allt är tack vare Meaningful Beauty.

”Det är ett exklusivt serum från Paris som bibehåller din ungdom, skapat av en av Europas ledande hudvårdsexperter, Jean-Louis Sebagh. Modemagasinet Allure kallar honom “Ungdomens Guru”. Och nu har för första gången Sebaghs åldersbekämpande formulas hällts på flaska tack vare ett unikt samarbete med Cindy Crawford.”

Eh, ok, ett serum från Paris?

In An Instant
Slutligen då In An Instant som jag lockas mest av. Dels för att jag gillar Heidi men också för att det verkar enkelt, billigt och effektivt.

”Porerna förminskas, huden känns fastare och jämnare och du får en mer hälsosam och strålande hudton. Dessa härligt doftande produkter är framtagna för att komplettera varandra i fyra enkla och effektiva steg för din dagliga hudvård.”

Men går det verkligen att lita på produkter från TV-shop? Jag stör mig på att det inte någonstans finns någon innehållsförteckning! Kan ju vara vilket skräp som helst i det!

Har ni testat någon av dessa produkter?

7 tankar på “Skönhetsprodukter från TV-shop

  1. Har provat SheerCover och tycker att de är bra, det är däremot bismuth i pudret och det visade sig inte fungera för mig. Concealern gillar jag väldigt mycket och likaså highlightern och glossen. Som sagt pudret är också bra men jag får helt enkelt röda prickar i ansiktet om jag använder det mycket.

  2. Jag får alltid Vill ha känslor när jag ser hur ”fina” dom blir i reklamen sen behärskar jag mig väldigt snabbt som tur e dock:)

  3. Jag har oxå letat efter information om någon har testat dessa produkter, men man hittar verkligen ingenting.

    Jag ska iaf ge Proactiv en chans. Just nu använder jag Clinique-Anti blemish Solutions, och känns inte som att den har gett resultat alls. Så när den tar slut ska jag beställa Proactiv så får vi se om den håller sitt ord.

    /Cynthia =)

Kommentarer är stängda.