orly-lunareclipse-1

Dags för ännu en måndag i det blå naglarnas tid! Besök Mrs Data för fler ljuvliga blå manikyrer idag! Som ni vet avskyr jag måndagar, men det ska väl gå att göra nåt av denna dag också. Bland annat SKA jag till gymmet idag, en månad och en lång förkylning sedan sist.

Men idag har jag plockat fram en gammal favorit – Lunar Eclipse, från Orlys Cosmic FX-kollektion som kom 2010 tror jag? Sist jag swatchade denna och visade upp, tyckte jag inte det var särskilt märkvärdigt (!!). Tydligen har jag bytt smak sedan dess för detta är ju ljuvligt! Glittret i dessa lack är så finmalt att det mer blir som skimmer, men det ger en metallisk effekt som är så himla vacker. Detta är ett lysande blått, metalliskt skimmerlack där det lila skimret ger en duochrom effekt. Det är så snyggt!

Här har jag använt tre lager, det behövdes för att få det täckande och få fram djupet i det. Det torkade fort och kladdade bara lite runt kanterna. Lite rinnig formula alltså, men det lär man sig kontrollera efter ett tag. Resultatet är hur som helst helt underbart.

Om du har detta i dina gömmor, ta fram det och njut av det!

Uppdatering: Här på Ebay kan du hitta några av lacken i Cosmic FX!

orly-lunareclipse-5orly-lunareclipse-4orly-lunareclipse-3orly-lunareclipse-2

Det här är inlägg 27 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Jag har det! Varför använder jag det aldrig? Märkligt. Det får bli till nästa måndag, tror jag minsann. Det är dessutom ganska likt det jag visar idag. Också en gammal goding, OPI DS Magic.

Comments are closed.