T 00761 Picture Perfect DayIdag kom en nyhet från Formula 10.0.6, deras nya ansiktscreme. Jag har just nu lite dåligt med dagkrämer ska erkännas, så denna är ett välkommet tillskott i testarsenalen. Ska bli spännande att se om den är något för mig!  Tyvärr innehåller den silikoner, så den lär ju ge mig finnar…

Förresten, blir lite less på alla krämer som säljs med texter som att de är berikade med vitamin c och guava, när de mest består av glycerin och silikoner och en himla massa parabener. Kolla ingredienslistan innan du köper något är mitt tips. Nu kan ju denna vara bra ändå men det återstår att se!

Formula 10.0.6. Picture perfect day är en ny lättviktig ansiktscreme i gelform från Formula 10.0.6. Gelen återfuktar huden och skyddar samtidigt mot solens skadliga strålar med SPF 15.

Picture perfect day innehåller superfrukten Guava, som är fullproppad med antioxidanter och hjälper till att dra ihop och rena porerna. Produkten är också berikad med Vitamin C, som mjukgör och balanserar huden. Produkten passar alla hudtyper, men speciellt den känsliga som behöver lite extra vård.

Pris: 99kr för 75ml

INCI: Water (Aqua), Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ceteth-20, Triacontanyl Pvp, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Pca, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Xanthan Gum.

Formula 10.0.6 finns på Kicks och Åhléns bland annat.

Comments are closed.