misa-phasersonstunning-6

Jag gillade det svarta holot jag hade på naglarna, men ska jag få en chans att ha något annat än grönt, blått eller holo på naglarna får det bli på helgen! Ibland är jag sugen på andra färger också, även om detta ju går åt grönt det också…

Misa – Phasers On Stunning alltså, ett duochromt effektlack kan man säga. Jag har målat detta över Brain Freeze med två lager, vilket täckte och blev bra. Jag har testat det helt utan underkläder men orkade inte riktigt med alla lager som skulle behövas. Det är ganska skirt på egen hand. Finishen är väl lite sisådär tycker jag, lite för mycket frost för min smak. Randiga penselstreck och så ett ganska fult glitterskimmer som bara syns ibland. Liksom, whats the point?

Förutom det – riktigt läckert! Ducohromt alltså och ni får ursäkta bildspammet men det behövs för att visa er de olika färgerna. Det skiftar från grönt, grått till rosa beroende på ljus. Mina bilder är tagna direkt under en lampa, brevid lampan (alltså med indirekt lampljus) och i rummet med enbart dagsljus. Det är tricksigt att fota duochroma lack! Längtar verkligen efter sommaren, finns en del lack jag nog måste swatcha om då…

Nåja, vi tar bildspammet och dreglandet nu – ok?

misa-phasersonstunning-2misa-phasersonstunning-7

misa-phasersonstunning-4misa-phasersonstunning-3misa-phasersonstunning-1misa-phasersonstunning-5

Comments are closed.