19 juni, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Hallå!

Sista inlägget då! Kommer ett inlägg imorgon som blir sista, men det skrev jag igår. Nu sitter jag här ikväll och känner mig så lättad. Det har liksom inte varit roligt på länge. När det bara är ett elände att behöva ordna ett inlägg så är det verkligen dags. Känns lite som jag behöver steppa ner från internet, har levt mitt liv offentligt i så många år nu.

Nåja, dags att besöka er en sista gång! Tack för era fina ord i era bloggar och i kommentarerna och tack för att ni varit med alla dessa år! <3 Jag kommer inte hålla i Grön Onsdag på instagram, men om ni vill visa där så är jag med ibland. Så ni vet.

Deltagare Grön Onsdag

  • Helena, fina Helena, tack för dina fina ord! Hon visar en skön kräm från Glisten & Glow. Läckert! Krämer är så underskattade. ♥
  • Lottsky deltar med en julig manikyr från Gina Tricot. Tack även till dig för dina fina ord, vi ses ju på fb! ♥
  • Ingegerd visar OPI, har detta liggande och ser fram emot att testa det. Ser snyggt ut! Tack för att du varit trogen Grön Onsdag! ♥
  • Emelie deltar med en riktigt häftig klassiker, eller legend kanske, från China Glaze. Så himla läckert, snacka fulsnyggt! ♥
  • Ankie visar Dance Legend – försvann inte det märket helt plötsligt? Riktigt snygg duochrom iaf. Tack för dina ord! ♥
  • Linda har extremt snygga holonaglar idag, med lack från Tonic Polish. Otroligt läckert som alltid. ♥


En tanke på “Deltagare Grön Onsdag

  1. Om det känns skönt att sluta så gör du ju helt rätt, men det är ändå tråkigt tycker jag – rent personligt. Men jag följer ju dig på instagram i alla fall!
    Jag ville gärna vara med på den sista gröna onsdagen, men jag var så himla trött igår att jag bara inte klarade av att få ur mig ett inlägg.

Kommentarer är stängda.