fnug-psychedelic-1

Fredag och äntligen dags för holofredag igen! Besök Kerstin för fler underbara skönheter. Jag har swatchat upp mina återstående hololack för att visa under hösten, men tyvärr kommer jag bli tvungen att avstå från holofredagar om jag inte köper fler holos snabbt…

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Men idag vill jag visa er FNUG – Psychedelic, det silverfärgade holot från FNUGs Holo Hues-kollektion. Det här har ju lika vackra regnbågar som de andra två, även om grundfärgen silver är minst intressant. Jag har använt aqua base under denna också förstås eftersom jag vill förstärka regnbågarna.

Två lager har jag lackat med, inga konstigheter eller svårigheter mer än någon pigmentprick som kom med på lillfingernageln. Även Psychedelic finns kvar i vår webshop!

Vad tycker du om detta? Gillar du det? Rösta gärna ovan också!

fnug-psychedelic-2fnug-psychedelic-3fnug-psychedelic-5fnug-psychedelic-4

Comments are closed.