ons-1302-1

Gör en travesti på dagens naglar idag, mejken matchar väldigt mycket vilket blivit rätt ovanligt för mig! Ja ni ser ju nedan nyansen på lacket.

Idag är det jobbdag och eftersom det är så grått och trist ute gör jag som alltid en färgstark mejk. Jag har använt två olika Meow Cosmetics-skuggor. Den guldiga Sand Dune från Egyptian Treasure-kollektionen och turkosgröna Infamy från Pandoras Box-kollektionen. Dessutom har jag använt BareMinerals nya foundation, är du för torr i huden kan den nog bli ett problem – men jag grundade med Clinique Moisture Surge-mask. Ganska lätt att applicera, det är ju som ett vanligt puder men täcker mer. Dessutom är den lätt att bygga upp till ett mer täckande lager.

Jag gillade resultatet iaf och än så länge ser det fortfarande bra ut. Nu har jag retuscherat bort såret under näsan, men ni anar inte hur mycket jag längtar till det läkt! Gah! Bilderna är förresten tagna med blixt idag.

Undrar om jag har testat alla Meow-skuggor jag har nu?

ons-1302-3ons-1302-2

Produktlista

Hud
Dagkräm: Clinique Moisture Surge Overnight Mask
Foundation: bareMinerals READY spf 20 foundation – Fairly Light
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Lily Lolo Mineral Rouge – Cherry Blossom

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced – Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Sand Dune, Infamy.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals Round the Clock – 8PM.

Läppar: Kicks