bareminerals-ready-foundation

Idag trillade en nyhet från bareMinerals ner i mitt brevlådeinkast. Det är deras nya foundation i Ready-serien, en fast puderfoundation med spf 20.

Enligt presstexten lanseras den i april och kommer i 12 olika nyanser i tre olika grupper. Light, medium och tan – jag har fått ett prov i nyansen Fairly Light (N10 som inte står med?). Oklarheter med namnen där alltså. Jag har också fått en borste, en Precision Face Brush som ger medium till full täckning. Det är en borste med syntetiskt, snedskuret hår som ska göra det lätt att använda på ansiktets konturer.

Men detta är en foundation som är pressad som en kaka, känns som en creme och ger en täckande finish. Även denna innehåller bareMinerals patenterade SeaNutrivive Mineral Complex, alger och tång alltså, som återfuktar och ger näring till huden hela dagen.

Rekommenderat pris för denna är 475 kr för 14 g.
INCI: Titanium Dioxide 11%, Zinc Oxide 18%. Inactive Ingredients: Boron Nitride, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Magnesium Silicate, Silica, Nylon-12, Humic Acids, Rosa Canina Fruit Oil, Jojoba Esters, Corallina Officinalis Extract, Lecithin, Betaine, Algae Extract. May Contain: Mica, Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Mycket spännande att testa! Ni kommer se den redan imorgon på dagens mejk (om färgen inte är helt off!)

Comments are closed.