Förra veckan blev det lite tyst här i bloggen. Jag tog väl en paus bara antar jag. Men den här veckan tänkte jag visa tre lack från australiska Emily de Molly!

Vi börjar med denna klassiker, Emily De Molly – The Fifth Element. Älskar hur det ser ut i flaskan, turkos och rött är min absoluta färgfavoritkombination. På naglarna blir det som det alltid blir, glittret drunknar och försvinner. Det är fortfarande en underbar turkos nyans och det är klart det röda poppar – men inte tillräckligt mycket tyvärr. Tyvärr är det dessutom strängglitter i det.

Tror jag tog lite för många lager här, 3 eller 4 kanske? Osäker faktiskt. Men finishen blev bra iaf.

Vad tycker du? 

  1. Jättesnyggt ju, så coolt med de röda glittren i den basen! Man behöver pausa ibland och du går ju igenom så mycket just nu, ta det lugnt och känn efter vad du vill och orkar!<3

    • Ja, det är så snygg kombo! Det är ju lite mycket ja, så får väl se hur mycket jag orkar. Grön Onsdag kör jag ju iaf! :D Tack för omtanken! <3

Comments are closed.