lor-0902-3

Idag har vi varit hemma hos mamma, min bror med barn var på besök från Göteborg över helgen. Nadine var lite blyg till en början men sedan lekte hon vilda lekar med min brorsson Viktor. Han är elva och hon 6, men eftersom han har asperger bla ligger de på ungefär samma nivå…

Idag har jag tagit helansiktsbilden och ena ögonbilden utan blixt i dagsljus. Normalt fotar jag alltid med blixt, då spelar det ingen roll att det är mörkaste november eller ljusstarka juli. Men idag blev det utan och i fönsterljus. Bilden där jag blundar nedan däremot är tagen med blixt. Syns inte så stor skillnad faktiskt, kanske kanske att blixten lyser upp skimret en aning.

Jag har använt en av mina favoriter från Meow Cosmetics, från Modern Eyes-kollektionen och vid namn Trashy. En brun skugga med grönt skimmer, svårt att förklara men den är helt otrolig. Skiftar i brunt, rost och grönt, så himla fin! Kanske är namnet Trash rätt talande, ser lite ut som en hög med skräp som möglat. Bilden här på Meow är inte så lik, men kanske ger en bild iaf. Denna ska jag ABSOLUT köpa en fullsize av!

I övrigt inga märkvärdigheter skulle jag tro!

lor-0902-1lor-0902-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Lily Lolo Mineral Rouge – Cherry Blossom

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Trashy.
Mascara: Lumene Blueberry Volume Mascara.
Kajal: Too Faced – brun

Läppar: BareMinerals Pretty Amazing – Free Will.

  1. Alltså, du är så otroligt fin på dina 2 senaste sminkinlägg!! Vet inte om det är ljuset eller basen eller om det helt enkelt är så att du mår bättre än på tidigare inlägg? Det är lite MonaLisa varning, typ gravidskimmer!

Comments are closed.