tors-1508-1

Hemma på lunch, fick en tråkig familjenyhet som kommer göra livet tungt för oss de närmaste 6-7 åren iaf… Suck, aldrig kan allting bara få flyta på.

Varit en jobbig natt, vid halv 2 vaknade jag av att vår bluetooth-högtalare stod och pep. Gick inte att stänga av den heller så först när jag lyckades hitta en laddare till den tystnade den. Men då vaknade ju katterna också så de tänkte att lite jaga och lite bråk och sånt är ju alltid kul. Speciellt på natten. Någon gång lyckades någon av dem välta en hink så ena kattlådan inte gick att använda. Då sätter sig någon av dem, förmodligen Uchi, och skiter på mattan i sovrummet! Det är ju normalt liksom, speciellt som de har en låda till att skita i om det trycker på!

Så nu har vi en fin fläck på mattan som Deshi hela tiden desperat försöker krafsa över… Suck.

Nåja. Mejken idag blev ett improviserat hafsverk, jag har använt Make Up Stores skuggor åter igen. Mörkblå Tuch i den yttre ögonvrån och gröna Jelly i den inre och under ögat. Också en rätt fin kombo faktiskt, grönt passar till väldigt mycket! Svårt med foundation nu, jag har faktiskt fått rejält med färg på armarna och urringningen men också i ansiktet. Har idag använt BareMinerals Ready Foundation, som egentligen är alldeles för ljus. Men med lite bronzer fick den fungera.

Nu, ut på vägarna igen!

tors-1508-2tors-1508-3

Produktlista

Hud
Dagkräm: Make Up Store Tinted Daycream – medium
Foundation: BareMinerals Ready Foundation
Rouge: Apolopsophy – bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Tuch. Cybershadow – Jelly
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Lily Lolo lipgloss

Attityd: Ännu tröttare än igår.

 1. Jag hoppas att mattbajsandet inte fortsätter. Man blir galen av katter som inte är rumsrena. Just nu är jag stödhem åt en katt som behöver omplaceras. Har varit det i strax över ett halvår och han har bajsat på golvet i stort sett varje dag, ibland två gånger om dagen. Ibland har han även kissat på golvet. Ibland har jag trampat i kisset. Ibland försöker jag tvinga ut honom om nätterna så att jag ska få sova utan att behöva vakna av bajslukt, då händer det att han bajsar precis utanför dörren. Alltså….jag hatar den förbannade katten. Jag känner mig som en hemsk människa, jag är ju normalt sett en stor kattälskare som skänker pengar till katthem och en massa sådant fint. Men efter ett halvår av bajslukt, bajsplockning trampande i kiss, störd nattsömn, eviga tvättar av hallmattan och så måste jag dessutom spendera mina få kronor på extra toapapper (eftersom det tar slut väldigt snabbt när man plockar bajs från golvet varje dag) och extra kattmat (så att han kan bajsa på golvet ännu mer), ja, då börjar man tycka illa om denna specifika katt.

  Han omplacerades hos mig för att han hade börjat protestbajsa på golvet när hans matte och husse fick barn. I ett och ett halvt år försökte de hitta ett sätt att få det att funka igen, men inget fungerade. Jag har försökt lite olika grejer också, utan lycka, uppenbarligen. Vid det här laget känns det som att något slog slint i hans hjärna at some point under hans protestbajsande och nu tycker han att det är fullständigt normalt att bajsa på golvet.

  Ja, så att….om du känner någon som vill ha en katt så kan du ju tipsa om Gollum, som han heter… Han är i övrigt social, kelen och långhårig.

  • @Sarah, Nej, de har aldrig bajsat eller kissat utanför tidigare, det var nog en ren protest. Kan ju inte direkt påstå att jag blir så sugen på att ta hand om Gollum efter din beskrivning…

   Hur länge ska du ta hand om honom? Tills han bättrar sig eller vad har ni för plan? Låter extremt jobbigt :(

 2. Vad tråkigt att höra :/ Hoppas att det ordnar sig för er!

  Angående ögonskuggorna så tycker jag att du fick till en intressant blandning, jag har än så länge inte vågat mig på ögonskuggor men börjar bli lite sugen.

 3. @Sarah Det låter som en väldigt jobbig situation. I Deshis fall vet vi ju varför det hände, och det kommer troligen inte att ske igen. Katter brukar vara väldigt renliga av sig, så att de slutar vara rumsrena är något man bör ta på allvar. Det här är en bra sida med information och tips Kattstatus

   • @Sarah, Jag är säker på att både de förra ägarna och du har gjort allt ni har kommit på för att hjälpa katten att komma över det här beteendet som ju inte är bra vare sig för honom eller för er. Men ibland så kommer man inte på alla lösningar själv. Jag menade inte att nedvärdera dig som kattägare, jag ville bara tipsa om en sida som har rätt mycket vettig information. Du kanske redan har läst den och testat allt där, det vet inte jag. Men jag tänkte att det kunde vara värt att tipsa dig om sidan om du inte redan känner till den. Om jag formulerade mig klumpigt så att du tog illa upp så ber jag om ursäkt för det.

Comments are closed.