Ok, nu ska vi se vad ni tycker om denna mejk, inspirerad av Edgy-tjejen från Nailmail! :D

Jag är hemma och slöar för det mesta just nu, så jag mejkar mig inte i första taget. Men jag blev så glad av Saintbellas paket idag att jag bara sprudlade! Var tvungen att få ut lite av min kreativitet! Så ett försök gjordes att mejka mig ala Edgy!

Grundade med UDPP och Dignity från Face över hela ögonlocket och lite under ögat. Därefter använde jag skuggor från min Manlypalett, den starkgröna över hela ögonlocket till strax under ögonbrynet. Under ögonbrynet en gul skugga från samma palett som jag försökte blenda ihop med den gröna utan att ta bort allt för mycket. Den gula är även under ögat. Svart kajal runt ögat – kladdigt som vanligt – och så mascara. Tyvärr har jag inga fuschiarosa läppstift, så det fick bli ett läppglans istället.

Vad tycker ni, är det ens likt? Jag är ju inte på långa vägar så snygg som Edgy-tjejen, dessutom är jag helt fnasig efter att jag kört en syrabehandling för nån dag sedan. Saintbellas scrubrondeller kommer väl till pass ikväll! :D

She is plotting to rule the world

She is plotting to rule the world

 1. OMG! Vilken cool mejk, asgrym ju! Etta att ställa upp som modell nästa gång du ska göra en remake av detta slag. ;)

 2. Fierce! Du om någon kan bära upp dessa färger :) Sen ser jag att du matchat Wendy perfekt med din tröja också; både det turkosblåa från hennes ögon och det bruna från pälsen :)

 3. Otroligt snyggt! Skyller också lite på dig för att jag köpte Manly paletten…eller ja…Har inte använt den så många gånger men jag gillar den otroligt mycket! Så många roliga färger som jag inte hade!

  Linas senaste bloggpost: Essie Liqorice med Nfu-oh 60

 4. Det är definitivt likt! Blev skitsnyggt faktsikt, tufft av dig, för denna sminkning är helt klart edgy… Måste förresetn säga att Nailmail kom igår, och de är så vackra så jag nästan slår baklängesvolter när jag tittar på dem…

  Emma Ps senaste bloggpost: Rimmel Camouflage

 5. Emma P: Tack!! Visst är de underbara, mitt hjärta stannade nästan när jag öppnade lådan… Så jag vet hur det känns =)

  Infernal Flame: Tack!

Comments are closed.