tors-0702-1

Så otroligt trött i morse, brukar inte somna om vid snoozern men imorse bara totaldog jag. Blev lite bättre under förmiddagen och nu när jag skriver detta är jag hemma på lunch. Kom massor med snö igår och inatt, har gått ganska bra hittills förutom i Kolmården där jag höll på att bli fast i ett område. Som tur är kunde jag köra runt istället för upp för en oerhört brant backe… Vi får se hur resten av dagen går!

Kommer det inget inlägg ikväll kanske jag sitter i en driva nånstans ;)

Idag har jag bara använt en skugga från Meow Cosmetics, en av de två jag fick gratis. Det heter Feliner Spaz, vet inte om kollektionen heter Feliner men det går säkert att söka reda på om du gillar den. I övrigt inga konstigheter tror jag.

Läpparna är bleka med BareMinerals Pretty Amazing-läppglans i nyansen Free Will.

tors-0702-3tors-0702-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Mac Ombre Blush – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Feliner Spaz
Mascara: Lumene Blueberry Volume Mascara.
Kajal: BareMinerals Around the Clock – 8PM.
Kajal vattenlinjen: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: BareMinerals Pretty Amazing – Free Will.

Comments are closed.