Orkar inte skriva något uttömmande idag, men ska berätta vad jag använt för smink iaf. Kan ju dock nämna också att mer bilder på min ‘do kommer, batteriet dog i kameran precis när jag skulle be Anders ta bilder. Dessutom vet jag att det ser nästan grönt ut, det är det väl iofs inte men det ser lite konstigt ut. Det beror, förmodligen, på de avfärgnings- och pigmentinpackningar jag fick i tisdags för att få bort den guldiga. Det kommer försvinna med tiden och förhoppningsvis se lite mer naturligt ut.

Helt nöjd med frissan är jag inte, men jag får skylla mig själv för att jag var spontan.

Mejken då, jo, på en grund av UDPP har jag kletat på mattsvarta Black från Face. Snett som sjutton… I den inre ögonvrån och upp mot överkanten guldiga skuggan från Pierre René jag köpte för någon vecka sen. Svart kajal och mascara från face, läppglans från Benefit och rouge från Mac.

Så, nu, Karin trött…