16 april, 2024

Dagens: Säkert kort

Bruna Deadly från MUS är alltid ett säkert kort på mig. Blir alltid snyggt och passar mina färger och ögon. Det går inte att misslyckas helt enkelt. Har du någon sådan Holy Grail med ditt smink?

Är det inte härligt nu med oktober, när löven är flammande, kylan biter i kinderna och solen skiner? Härligt! Lite kallt med fingerlösa vantar, ska ta och åka till Jula och köpa nya handskar tror jag. Dessutom ska det bli skönt när det är dags att dra på strumpbyxorna också, lite jobbigt när det liksom svider på skinkorna av det grova tyget i brallorna… ;)

Nåja, som sagt. UDPP med Deadly från Mus i en enkel sotning, därefter en turkos och en grön skugga från Pierre René lite planlöst insuddat ovanpå. Svart kajal och mascara från Clinique, samt lila Lust från Too Faced i vattenlinjen. Den är dock inte så fet att den stannar där tyvärr. Underlag och rouge från Mac.

3 tankar på “Dagens: Säkert kort

  1. Velvet från MUS funkar alltid på mig, lätt att sudda och sitter bra. Mysigt med höst är det också, har precis gått en promenad i solen! :)

  2. Har många men nu idag när jag hade en date tog jag Erotic Underground från Archetype Cosmetics. Den funkar alltid! :) Och det blev ju en till dejt sååå…. :D

Kommentarer är stängda.