uchi-18

Uchi hittade ett snöre idag. Kul att han går igång på snören, det gjorde Wendy också… Åhh den saknaden, ni anar inte!

Inatt vaknade jag av något ljud, kanske var det snö som rasade från taket eller en liten kisse som hoppade upp på bordet. Jag gick iaf upp och ut i köket, där satt Uchi på golvet. Helt random liksom, Deshi såg jag ingenstans. Jag tog med mig denna nallebjörn in till sängen och ägnade en stund åt att hetsa upp honom rejält. Han spann som en liten maskin och gosade järnet, klockan 4 på morgonen. Till slut lugnade han ner sig och rullade ihop sig i fotändan. Första natten han sover i sängen, min lilla makrogris…

Och så hittade han ett snöre som sagt! Rooligt!

uchi-19uchi-20uchi-17

  1. Åhh vad söta katter! :)
    Har precis upptäckt din blogg, jättefin ju! :D
    Tänkte bara berätta att jag är med på grön onsdag imorgon, inlägget är tidsinställt och publiceras typ klockan åtta :)

  2. Snören är roligt! Mina brukar leka tillsammans med snören. En går med snöret i munnen och drar det efter sig, de andra två ”fångar” snöret. Den som tar det så att katt 1 tappar det plockar upp det i munnen och går åt andra hållet medan de andra två följer efter och försöker ta det igen. De kan gå runt lägenheten varv efter varv. Så sött.

  3. De är sååå fina. Och snören…jag hjälp, säger jag. Att slå in en present är en omöjlighet om det finns en katt i närheten. :)

Comments are closed.