3 december, 2023

Grön onsdag: Illamasqua – Viridian

illamasqua-viridian-3

Välkommen till veckans Grön Onsdag! Jag hoppas du vill vara med i detta tema även idag, skriv en kommentar att du är med så uppdaterar jag listan senare i eftermiddag.

Kolla vilket lack jag lyckats byta till mig då! Illamasqua – Viridian! Ett riktigt high fashion-lack minst sagt, riktigt tjusigt. Lacket påminner en del om några Isadoralack jag sett, men då jag inte äger några vet jag inte vilket. Men det är ett grönt skimmerlack som går i tealblått, så jag godkänner det även om det kanske är lite på gränsen till grönt ;-) Ett lager hade förmodligen täckt, men jag tog ett till för säkerhets skull. Lite tjockt att lacka med, men inte mer än att det går att hantera.

Men visst är det en härlig nyans? Hade varit kul om lite av det silverskimriga syntes på naglarna, men det finns ett djup som är svårt att fånga på bild. Det är verkligen jättefint och jag hade svårt att låta bli att titta på naglarna igår när jag lackat med det!

Är du med, skriv en kommentar!

illamasqua-viridian-5illamasqua-viridian-6illamasqua-viridian-4illamasqua-viridian-2illamasqua-viridian-1

Deltagare i denna veckas Gröna Onsdag!

44 tankar på “Grön onsdag: Illamasqua – Viridian

 1. Åh, vilken härlig grön… Känns hyfsad lik IsaDora Beetle Green om än kanske lite ljusare.
  Själv kör jag på illgröna neonen I’m With The Lifeguard från China Glaze. Blir sugen på äpplen av att titta på bilderna :)

 2. Viridian är verkligen snygg!! Kollade faktiskt in den igår :) Får se om jag beställer den eller inte ;)
  Jag är med idag! :D Premiär!! :D
  Jag visar just Beetle Green och jag tycker den är både mörkare och grönare än Viridian.
  Sen saknar den ju också det vackra silverskimret som Viridian har.

 3. Ja jag tror också att Beetle Green är liite mer grön, och kanske mörkare.
  Det är iaf sjukt vackert, jag är avis för har velat ha Viridian länge! :D

 4. Vad roligt! Jag kommer på att det är grön onsdag när jag läser bloggar på kvällen, förra veckan med, och eftersom jag är grön allt som oftast så skulle jag kunnat vara med både förra veckan och nu. Det är lite lustigt, tycker jag. :D

  Fint nagellack. Jag köpte Scarab från den duon men inte det här. De har lite samma skimmer och det är lite annorlunda än andra lacks.

  1. @Sminkan, Så är det för mig också, att jag missar utmaningar etc för att jag läser så sent i efterhand. Men jag länkade in dig nu iaf! =)

   De är verkligen fina båda två!

Kommentarer är stängda.