18 juli, 2024

Nubar Purple Beach (vs Peacock Feathers)

Peacock Feathers till vänster, Purple Beach höger

Helén plockade ner Nubar Purple Beach av misstag när hon packade lack häromveckan. Ser man bilden kan man undra varför, men i dåligt ljus är de rätt lika så det är lätt hänt. Likheten är desto större på naglarna. Jag ska göra en uttömmande jämförelse mellan Purple Beach, Peacock Feathers och också Zoya Ki en dag framöver – de är alla duochroma lack med gröna och lila skiftningar. Nåt jag lade märke till dock är att Purple Beach också skiftar en del i guld.

Och som ni ser ljög jag inte, lacket har hållit fint precis hela dagen! Vi får väl se hur de ser ut ikväll!

Som ni ser går det inte att fånga skiftningarna på bild - som vanligt

5 tankar på “Nubar Purple Beach (vs Peacock Feathers)

Kommentarer är stängda.