ons-2301-1

Idag använde jag min nya Samsung Note II för att notera vad jag använt för smink! Kul grej, men kanske borde jag öva lite på min handstil… Ja ni ser ju själva på bilden till höger. Är väldigt nöjd med min nya lur än så länge, den är enorm, snabb och smidig men tyvärr gillar jag inte riktigt defaulttemat som finns i. Fyrkantiga alertrutor liksom, hur 90-tal är det?

Men men, det var smink vi skulle titta på nu! Idag har jag använt mina nya skuggor samt en av foundationproverna från Meow Cosmetics. Jag har använt Pampered Sleek Manx, alltså mediumtäckande foundation ovanpå en färgad dagkräm – Clinique Moisture Surge 01. Rouge är som vanligt Mac Blush Ombre i nyansen Vintage Grape.

Skuggorna då, i den inre ögonvrån Sand Dune, från Egyptian Treasure-kollektionen. I den yttre gröna Infamy från kollektionen Pandoras Box. Mitt på ögat använde jag ljusgröna Miw, också den från Egyptian Treasure-kollektionen. Den svarta kajal jag använt är från BareMinerals, deras Round the clock 8 PM. Mascara från Organiqs som vanligt och slutligen Clinique Chubby Stick Voluptuos Violet.

Smidigt det där att skriva ner vad jag använt, eller hur?

ons-2301-2ons-2301-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Moisture Surge 01, Meow Cosmetics – Pampered Sleek Manx.
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Sand Dune, Infam, Miw
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals – Round the clock 8 PM

Läppar: Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet

Det här är inlägg 1 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Så fint! Ja, hur gillar du Meow? Jag älskar skuggorna, Egyptian Treasures har massor av skönheter! Jag har dock inte Sand Dune, du visar ofta så fina guld så nu blev jag återigen sugen, får testa denna också :)
    Berätta mer om foundationen! Och gärna kajalen, funderar på köp!

    • @Andrea, De är bra! Valde lite dumma färger så kan inte kombinera alla som jag vill, men just Miw och Sand Dune gillar jag mycket. Guld är fint tycker jag =)
      Foundationrecension kommer, liksom kajalen. Kajalen är förövrigt jättebra, väldigt pigmenterad!

Comments are closed.