enchantedpolish-olivetheotherreindeer-6

Äntligen holofredag igen! Ni besöker väl Kerstin och kollar in fler bidrag?

Nu kommer det lack som jag trodde jag visade förra fredagen, Enchanted Polish – Olive The Other Reindeer. Ni kan se hur Green Peace On Earth ser ut, som jag då trodde var detta. Med bilderna tillsammans är det ju lätt att se skillnad…

Som tur är lyckades vi komma överens om detta också, för detta gillar jag väldigt mycket! Färgen är mycket mer antikguldig och regnbågarna flashar lite i teal tycker jag. Regnbågarna syns riktigt bra, dåligt med solsken här just nu, men i blixt syns det bra. Inget topplack på bilderna, två lager som torkade ganska långsamt. Jag gillar verkligen detta, mycket mer än Green Peace som var för illgrön för mig.

Jag känner inte till märket Enchanted Polish, är det ett indiemärke?

enchantedpolish-olivetheotherreindeer-8enchantedpolish-olivetheotherreindeer-7enchantedpolish-olivetheotherreindeer-2enchantedpolish-olivetheotherreindeer-4enchantedpolish-olivetheotherreindeer-5enchantedpolish-olivetheotherreindeer-3

Och detta är bild nummer 9999 tagen med denna kamera. Minst 5000 av dem är rena skräpbilder men är sparade ändå på min extrena hårddisk. Horder, jag?
enchantedpolish-olivetheotherreindeer-1

Om ni ser bilder på det ljusare Green Peace On Earth – tryck F5 så cachen uppdateras.

  1. Japp det är lite av ett indiemärke!
    Du, om du inte gillar Green Peace så mycket, så kan jag gärna byta/köpa av dig. Bara så du vet :)

  2. Av någon anledning gillade jag nästan lacket mer på de bilderna där det inte syntes någon holoeffekt. Märkligt kanske men så är det, gillade färgen skarpt.

Comments are closed.