Måndag. Lite jobbig helg, inlägget ni läste igår skrevs på lördagen så det har liksom legat och skavt ett tag. Men det känns bra att få ur mig samtidigt som jag också känner att snart orkar jag inte finnas online längre.

Jag ska svara på era kommentarer också, men jag ville bara förtydliga att självklart vet jag att den gemensamma nämnaren i alla kraschade relationer är jag. Självklart försöker jag varje gång vara lyhörd och även berätta att jag ofta missuppfattas. Jag försöker alltid jobba på mitt beteende och inte visa ilska – men ändå går det åt skogen. Ibland har tom min passion för ett ämne uppfattas som ilska eller om jag återberättat något som gjorde mig arg, vad vill ni att jag ska göra? Lägga mig ner och dö?

colorclub-chelseagirl-1

Men strunt samma just nu, måndag är det och det betyder Blå Måndag hos Tove. Besök henne för fler blå manikyer!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Inte lagt upp ett lack sedan i torsdags, beklagar lacktystnaden! Jag fick en liten existenskris och sket i bloggen. Men idag blir det blått för hela slanten, illande blått dessutom. Detta är Chelsea Girl från Color Club, som alltså ingår i Poptastic-kollektionen från 2010. Jag har tidigare visat gula Almost Famous, lila Puccilicious, gröna Twiggie och neonrosa Warhol. Oranga Wham! Pow! kommer nån annan gång =)

Men idag är det blått och en riktigt härlig blå dessutom. Kornblå? Eller kanske neonblå? Neonfärgen syns inte så bra på bilderna, men jag har skrivit det i anteckningarna så förmodligen illade den en del. Här har jag använt 3 lager, lättlackat och enkelt att få snygga kanter.

Det här är helt klart ett lack i min smak. Gillar knalligheten och resultatet.

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och skriv en kommentar!

colorclub-chelseagirl-4colorclub-chelseagirl-3colorclub-chelseagirl-2colorclub-chelseagirl-5

  1. Jättefint lack, såna där blå färger på lack går alltid hem! (Och nä, du ska inte lägga dig ned och dö – på din egen blogg har du tamefasen rätt att skriva om och uttrycka saker som DU vill och passar inte handsken kan man ge fan i att läsa, svårare än så är det inte!)

    • Visst är det fint! =)

      Nej, var mer att jag skulle lägga mig ner och dö istället för att visa känslor. Och att lägga ner bloggen för att jag är för utlämnande… ;-)

Comments are closed.