smittenpolish-electriclime-1

God fortsättning och välkommen till årets sista Grön Onsdag! Årets 53e höll jag på att säga men tyvärr är det ju inte det då vi hade upphåll när vi var i Lund. Jaja, du är väl med idag? Lägg till dig nedan!

Veckans repris är Smitten Polish – Electric Lime, som jag hade på en holofredag 2013. Verkligen ett så vackert lack, undrar om jag sålde detta eller har det kvar? Härlig nyans och perfekta regnbågar, så läckert.

Två lager tror jag det var, alltid bra formula på Smittens lack. Ååh som jag saknar att lacka naglarna!

Vad tycker du om detta?

smittenpolish-electriclime-3smittenpolish-electriclime-6smittenpolish-electriclime-2smittenpolish-electriclime-5smittenpolish-electriclime-7


  1. Älskar också Electric Lime! Jag visar förra veckans lack på bloggen och hoppas att få upp en bild på dagens på insta lite senare. Tusen tack Karin för allt jobb du lagt ner på grön onsdag. Du är en klippa och oerhört uppskattad av mig. Gott nytt år till dig och din familj. Kram!

  2. Smitten är bäst på grönt. :) Visar därför också Smitten idag. Har inte så många gröna otestade lack kvar så kanske får jag börja göra som du och kika på gamla lack. Lackar i och för sig gärna med flera av dem igen.

Comments are closed.