hare-asteroidturf-1

Kan vi inte införa Grön Onsdag? Jag inför det nu, häng på om ni vill… ;) Kommentera gärna så lägger jag upp en lista senare ikväll på de som var med!

Har äntligen i min ägo Hare Asteroid Turf! När Llarowe fyllde på sitt Hare-lager i november var jag snabb och köpte detta och ett jag inte minns namnet på nu. Tyvärr slarvade UPS bort mitt och 53 andras paket! Jävla sätt, stackars Llarowe! Jag fick pengarna tillbaka för Astroid Turf och en ny flaska av det jag inte minns namnet på. Det kan jag ju visa nästa onsdag!

Nåja, för att göra en lång historia kort – jag bytte till mig detta! Yay liksom!

Två lager tror jag det var, ovanpå ett annat grönt lack. Det är ett jelly så ganska skirt, men det är inga problem att få det täckande eller en bra nyans av det gröna. Glittret är i rosa, fuschiarosa typ. Otroligt fint! Ser inte så speciellt ut men det är väldigt roligt! Två lager topplack för att slippa knotter, då blev det lite som glas i känslan. Rätt nice!

Detta är väldigt svårt att hitta, hittar du detta är det värt att köpa!

hare-asteroidturf-2hare-asteroidturf-3hare-asteroidturf-4hare-asteroidturf-5

Deltagare

Vad roligt att så många var med! Uppdaterar med fler ikväll om det kommer några.

  1. Nu ångrar jag att jag inte har skaffat mig det här. Det ÄR ju verkligen roligt och snyggt på samma gång. Jag är faktiskt med idag ändå. Trodde inte det skulle bli av. Jag har dock inte märkt inlägget med Grön Onsdag men har skrivit om det i inlägget och länkat till dig. Hoppas det är ok. :)

    • @Pamsan, Ja det förstår jag! Det kanske är lite för udda men samtidigt är det ju galet roligt. Så köp det om du får möjligheten!

      Kul att du var med! =)

  2. Jag skulle också vilja köpa det här lacket. Har suktat efter det länge nu.
    Jag är också med på grön onsdag, fast jag visar en grön nail art, hoppas att det gills ;)

  3. Hej Karin, jag kör också Hare idag, blev inspirerad av dig, fast supernova springs istället :) Måste nog försöka skaffa Astroid Turf tror jag minsann så snyggt

Comments are closed.