son-1301-3

Ok, dags för mejken jag hade i söndags – dagen jag fyllde 35! Syns det eller? ;)

Nåja, här har vi alltså samma kombo som mejken jag visade igår, Regent och Deadly från Make Up Store. Men jag har här använt Deadly först i den yttre ögonvrån, därefter Regent i den inre och över det bruna. Att sudda skuggorna blev mycket enklare och gav ett större djup till mejken. Se bild längst ner med jämförelse. Fransarna är lite mindre maffiga, men annars är det exakt samma mejk som igår.

Fint ja?

son-1301-1son-1301-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clarins, tror jag
Puder: Mac Mineralize Powder – Light
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store microshadow – Regent och Deadly.
Mascara: Organiqs
Kajal: bareMinerals svart kajal

Läppar: Inget, Clinique senare.

lor-1201-2son-1301-2

Lördagens mejk till vänster, söndagens till höger.