Nu börjar det verkligen lugna ner sig här hemma. De börjar komma in i våra rutiner (dvs, springer inte omkring på nätterna … ) och går omkring och undersöker och leker. Även Uchi är mycket lugnare och springer inte iväg när man närmar sig honom. De är så härliga att ta på och krama, så mjuka, lena och bastanta!

Åhh, nu kom Uchi och la sig bakom min skärm… Så sött! Så härligt att de börjar bli trygga med oss! De ligger inte i knät än, men det kommer nog.

uchideshi-5

Den första bilden är från igår förmiddag, när de kollade in Nadines alla grejer och hittade en jätteskojjig fjäder! Det är Uchi som biter på fjädern och Deshi som undersöker julstrumpan.

uchideshi-11

Det här är från i förmiddags, Deshi sitter i fönstret och Uchi ligger och snuttar på min hand. Jag vet att det inte är ett bra beteende och vi kommer jobba bort det vartefter. Just nu är fokus på att han ska vara trygg med oss.

Och så nedan, bröderna bus tvättar varandra! De är verkligen så söta ihop, en hög med vit päls! Det är Uchi som liksom ligger på rygg till vänster, Deshi som är överst.

uchideshi-10uchideshi-9uchideshi-8uchideshi-7uchideshi-6

  1. Ååå, de ser verkligen ut att ha det riktigt bra. Skönt att ni skaffade två. De får verkligen glädje av varandra! De är verkligen söta bägge två! Det roligaste kommer bli sedan när ni märker hur olika de är och deras personligheter :) Så glad för er skull!!

    • @Suzanne, Ja, det känns bra att kunna ta hand om dem båda två =) Än så länge trivs de tillsammans, kanske blir annorlunda sen när de blir större och mer självständiga. Tack så väldigt mycket! =)

  2. Ååååh! Katthög! Älskar katthög! Just nu bildar dessutom min lilamaskade raggishane hög med tangentbordet så det ser lite ut som om din katthög väller ut genom bildskärmen och förvandlas till en riktigt katt hos mig.

Comments are closed.