28 mars, 2024

Dagens: My Little Pony

Hehe, jag gillar verkligen mitt rosablå hår! Otroligt nog var det ingen som kommenterade håret igår! Ingen på lagret, inte mina kollegor eller någon endaste kund! Svenskar är så fega… ;)

Men frågan är hur man sminkar sig när man har rosa hår. Det blev en rosa mejk, lite fantasilöst men satan vad trött jag var igår morse. Så jag grundade med Shadow Insurence Lemon Drops, direkt på ren hud och denna gång creasade det absolut inget! Därefter en röd skugga från Viva La Diva i den yttre ögonvrån. Ovanpå det en rosa skugga från Lumene, Hot Wind. I den inre ögonvrån har jag faktiskt en ljusblå skugga från Isadora, men den syntes knappt alls. Varken på bild eller IRL, så den var inte så bra applicerad. Svart eyeliner från Nyx och så mascaran då. Lancomes nya Doll Eyes. Inte imponerad. Ok att fransarna ser långa ut, men de höll inte böjen för fem öre. Dessutom var det svårt att få bort dem ens med olja, var helt svart under ögonen imorse.

Men, det får testas mer av såklart!

10 tankar på “Dagens: My Little Pony

  1. jag tycker det är helcoolt på dig! Men jag kan tänka mig att alla kanske inte tycker att blått och rosa hår är snyggt, ens om det bärs upp av en person som du som KAN bära upp det. (Själv skulle jag inte se klok ut!)

    Och då väljer de strategin att om man inte kan säga något snällt så säger man ingenting ;)Möjligtvis!

    Make-upen till var hur cool som helst!

  2. Hahah ja fattar vad du menar. ”Någon” reaktion är ju kul att få när man gör en sån grej. Från mig hade du fått ”gud vad coolt!”. :)

Kommentarer är stängda.