bbcouture-glampyre-2

Vi fortsätter njuta av BB Couture! Hittills har jag ju visat de som jag gillar bäst, kvar kvar vi de matta röda i Vampypaketet som jag nog får visa en skittle av om jag ska hinna före den 15e.

Här har vi Glampyre, en rätt mörk olivguldig skönhet som jag verkligen går igång på. Nyansen är ganska mörk som sagt, men den guldiga nyansen syns väldigt tydligt. Jag har använt två lager utan topplack, det torkade snabbt även på egen hand. Detta var inte rinnigt alls, det gick mycket enkelt att måla fina kanter och med rätt mängd. Dock syns penseldragen ganska tydligt, men det stör inte så mycket som det gjort om det varit ett ljusare lack.

Detta är verkligen urtjusigt! Missa det inte om du gillar mörka lack!

bbcouture-glampyre-3bbcouture-glampyre-1bbcouture-glampyre-4bbcouture-glampyre-5bbcouture-glampyre-6