Hallå!

Förlåt hörni för att jag är osedvanligt gnällig numera. Jag gick in i hela den här cancergrejen med mod och pepp, hade bestämt mig för att med glädje och framåt tankar skulle det går lätt och bra. Nu har jag gjort ett antal behandlingar (dock ej idag!) och kroppen tar ju slut. Just nu är jag ju förkyld och det märks verkligen hur små mina energireserver är. Förutom den kroppsliga nedbrytningen som ändå är rätt väntad har just ensamheten gjort sig väldigt tydlig. Jag kanske trodde att folk skulle sluta upp på nåt vis, som de alltid gör på filmer och som man läser om. Jag antar att just jag inte är en av de personerna som kommer pratas om i evinnerlighet. Sedan är det inte många som frågar hur jag mår heller. De verkar vara trötta på mitt gnäll, det är du med kanske?

Tacksam att jag har min familj och de närmsta omkring mig, utan dem hade jag nog blivit galen. Se till att skaffa vänner om ni ska ha cancer hörni…

Nåja, vi tittar till er istället! Många av er som är deltagare varje vecka är ju mina vänner! <3 Tråkigt bara att ingen bor ens i närheten av Norrköping.

Deltagare Grön Onsdag

 • Emily deltar med ett riktigt vackert lack från Ms Sparkle. Gillar verkligen det blå glittret med det gröna, passande namn!
 • Helena visar en av höstens snyggaste lack från Depend, ingen konkurrens. Riktigt himla supersnyggt är det!
 • Anna har gett sig på den svåra konsten att stämpla, detta med lack från Depend. Tycker det ser riktigt bra ut ändå, fortsätt!
 • Ingegerd har galaxer på naglarna! Woaw som Mika hade sagt, så snyggt! Från Ilyrian, riktigt jäkla tjusigt alltså!
 • Anki kör med Depends Across the Universe, ser så galet fin ut på allas bilder. Själv har jag inte testat ännu, men det kommer!
 • Zara är med igen, med ett enkelt men väldigt vackert och effektfullt mönster. Alltså, tålamodet och precisionen! Och lacket från Darling Diva!
 • Linda har också Ms Sparkle, ett riktigt snyggt lack som verkligen blir underbart i solljus. Så snyggt, alltså wow!
 • AnnSofie slutligen, med en vacker grön makeup och gröna ögon. Hur snygg kan man bli egentligen?
 1. Jag förstår att ensamheten tär <3 och det är säkert ingen tröst just nu men lack familjen finns här!

  PS. Du har stavat mitt namn fel <3

 2. Det är ju helt förståeligt att du inte orkar vara peppig och pigg hela tiden. Cancer är ju en skitjobbig sjukdom! Och jag gissar att folk inte riktigt vet hur de ska bete sig och att de kanske inte vill tränga sig på. Jag har märkt att det är många som inte riktigt vet hur man ska bete sig när det händer något svårt, vilket förstås inte hjälper dig, men det kanske kan vara en förklaring?

  Kramar på dig i alla fall! Och jag smög in ett litet senkommet bidrag till Grön onsdag eftersom jag är en hopplös nattuggla. ;-)

 3. Alltid så svårt att veta hur man ska bete sig. Om det är en person jag står väldigt nära så är det en sak, men annars är det komplicerat. Jag väljer att inte fråga eller kommentera så mycket för jag är rädd för att oroa, göra någon ängslig eller säga nåt olämpligt. Man vet aldrig vad som är okej att säga. Vissa vill ju inte prata om det alls medan vissa vill prata men inte ha kommentarer eller frågor. Inte lätt för någon. Ta det inte som att du inte har vänner utan att folk har svårt att veta vad som passar sig. Långt inlägg i onödan antagligen. Önskar dig iaf en trevlig kväll och hoppas du mår hyfsat. Kram

Comments are closed.