29 mars, 2024

Dagens: Get Baked and Naked

ons-0901-1

Hemma från jobbet! Blev lite extra timmar idag, eftersom jag lyckades ge fel låda till fel kund. När jag väl lyckades lista ut vem som fick fel låda hade den andra kunden tagit in den och gick inte att få tag på i telefon… Så det blev lite rörigt och tog tid.

Men nu är jag hemma, väntar på att Anders och Nadine ska komma från Växjö innan jag drar till mamma för kvällen. Nadine fyllde sex år igår (hurra!) liksom min pappa faktiskt, 68 år skulle han ha blivit om han fått vara kvar bland oss på jorden.

Idag har jag en ny palett från Urban Decay, Get Baked. Denna fick jag i ett byte – vad det nu var jag bytte bort – och Urban Decay brukar ju göra riktigt bra skuggor. Denna not much. Kanske att underlaget återigen var för okladdigt, ska som brukligt är testa med annat underlag också. Men det är alltså fyra väldigt skimriga skuggor, 3 bronsguldiga och en tealblå. Jag har använt den ljusaste Half Baked i den inre ögonvrån, tealblå Flipside i mitten och slutligen Baked i den yttre ögonvrån. Ska testa en annan kombo i morgon så får vi se! I denna palett ingår också kajalen Bourbon, även den i brons.

Nåja, jag känner mig rätt bakad själv just nu… Så… Ha en underbar kväll!

ons-0901-3ons-0901-2  ud-getbaked

Produktlista

Hud
Foundation: Bobbi Brown
Puderfoundation: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor:Urban Decay – palett Get Baked – Half Baked, Flipside och Baked.
Mascara: Organiqs
Kajal: Too Faced brun

Läppar: Kicks

3 tankar på “Dagens: Get Baked and Naked

Kommentarer är stängda.