Något som jag sällan lägger pengar på är dyra ögonskuggor, framförallt inte singelskuggor. Jag har en Diorpalett – skuggorna är de sämsta jag någonsin testat. Dyrt är inte alltid bäst även om dyrt också kan innebära mer pigment och bättre kvalité (som med borstar).

lancome-skuggor-2

Idag var vi nere en sväng på stan, vi skulle köpa lite mousserande till nyårsafton och då passade jag på att titta förbi Parfymeri L. Jag fick en rabattcheck på 150 kr från Melanthie innan hon åkte som jag ännu inte använt så idag fick det bli reabotaniserande. Ut kom jag med två singelskuggor från Lancôme, Lancôme Color Design – Sensational Effects Eye Shadow. Det blev en lila skugga med blått skimmer vid namn 602 Quartz Purple och en mörkblå med lila och blått skimmer vid namn 604 Night Strass. Mörka dramatiska skuggor right up my alley, ska bli spännande att testa dem!

lancome-skuggorSom ni ser på bilden är de inte så väldigt pigmenterade utan primer, dessutom jobbade jag inte in dem så  väldigt mycket. Ni får ge er till tåls tills en dagens dyker upp!

Det bästa är att jag alltså betalade 40 kr för dessa två! Nedsatta från 190 kr till 80 kr och sedan 150 kr rabatt alltså. Nice =) Jag köpte även en jättefin ponchotröja från MQ av märket Bondelid för 159 kr! Nedsatt från 699 kr, 70% rea och en 50-kronors wrapp gjorde mig till en nöjd reajägare! Tröjan får jag visa vid tillfälle!

 

Okategoriserade

Comments are closed.