26 april, 2024
Okategoriserade

Sigma affiliate

sigma-logos

Före jul fick jag erbjudande om att bli affiliate med Sigma, borsttillverkaren av syntetiska borstar som jag hört mycket gott om. En affiliate får betalt när någon köper en borste efter att ha gått via en länk hos mig – bara så ni vet hur det fungerar. Jag kommer inte pusha en himla massa för Sigma, så var inte orolig för det.

sigma-borstarJag fick ett välkomstpaket eller vad man ska kalla det, två borstar från deras serie. En ögonskuggeborste som heter Precision Round – P82 och en kabukiborste för mineralfoundation – Round Kabuki – F82. Jag har ännu inte testat dem men de känns mjuka och sköna mot huden. Kabukiborsten är intressant, den har mycket kortare strån än den kabuki jag använder idag från Everyday Minerals. Ska bli intressant att se om den är lättare att använda och om resultatet blir bättre.

Borstarna tycks väldigt prisvärda hos Sigma, $18 (117 kr) för Round Kabuki och $16 (104 kr) för Precision Round-borsten. Med tanke på kvalitén och hårtätheten på dessa måste jag ändå tillstå att borstar med bättre kvalité och ett högre pris alltid slår billigare borstar som du måste köpa nya av ofta. Buy quality cry once som det heter.

sigma-kitFörutom att du kan styckköpa borstar, finns det också mycket prisvärda kit med flera borstar i. Som tex Essential Kit som du ser brevid, för $120 (780 kr). Då får man tom ett litet case i läder för smart förvaring.

Om du är sugen på att testa Sigmaborstar, passa på nu när de har 10% rabatt fram till nyår! Koden du ska ange är DEC2012.

Jag är en Sigma affiliate.

 

 

4 tankar på “Sigma affiliate

  1. Jag har F80 som är som F82:an fast utan de rundade kanterna och jag fullkomligt älskar den till flytande foundation, tycker att den ger en väldigt fin och ”naturlig” finish. Är väldigt nyfiken på P82:an, har hört att den skall vara kanonbra till concealer. :)

    1. @Anneli, Flat Kabuki, jaaa, har en från Everyday Minerals som jag också älskar. Funderar på att köpa den från Sigma! Älskar resultatet med sådana!
      Concealer? Ahha, det vore ju en idé förstås!

Kommentarer är stängda.