19 april, 2024

Blå Måndag: Depend – 7Day – 7071 Peek-A-Blue

depend-7day-7071-peekablue-1

Måndag igen, denna dag som gud glömde… Sista dagen på augusti dessutom, imorgon är det september! Kändes lite märkligt att se att äppelträdet på gården börjar växla till gula blad, hur gick det till? Minns att det blommade när vi åkte till Lund. Det har varit en konstig sommar i år. Mika fyllde hela 3 månader i fredags!

Men nu är det iaf måndag och den är blå, besök Emelie för fler fina blå manikyrer. Jag fortsätter med Depends höstkollektion ur deras 7Day-serie. Idag den blå jellyn Depend – 7Day – 7071 Peek-A-Blue. Jellys är en av mina favoritfinishes, jag älskar att det är så blankt och lite genomskinligt. Kul att Depend satsade på en sådan finish, det har jag inte sett dem göra förut. Dessutom är det en väldigt härlig nyans, sådär elektriskt koboltblå! Den här är faktiskt lite av en musthave. Synd att mina bilder inte kan fånga hur fint det är.

Här är det tre lager, två flödiga hade nog räckt men jag tar alltid ett ganska sparsamt första lager. Bra formula och penseln är superb.  Tyvärr lite krympning vid nageltipparna.

Visst är det vackert?

depend-7day-7071-peekablue-2depend-7day-7071-peekablue-3depend-7day-7071-peekablue-4depend-7day-7071-peekablue-5depend-7day-7071-peekablue-6

4 tankar på “Blå Måndag: Depend – 7Day – 7071 Peek-A-Blue

  1. Ja detta är det verkligen ett ha-begär på! Riktigt fin finish! Grattis till underbara Mika också, tiden går så himla fort!
    Tack för att du var med på blå måndag <3

Kommentarer är stängda.